Skip to main content
Premium BBQ box | Côte de bœuf, varkenshaassaté, hamburger en zalm
Premium BBQ box | Côte de bœuf, varkenshaassaté, hamburger en zalm

Premium BBQ box | Côte de bœuf, varkenshaassaté, hamburger en zalm

Gratis Looye Tomaten | 4 personen | met gegrilde asperges, hasselback-aardappelen en meer

Lekker barbecueën met een extraatje? Voeg dit product deze week toe aan je bestelling en krijg de frisse, zachtzure Looye Honingtomaten cadeau.*

Lekker uitpakken dit barbecueseizoen? Met onze Premium BBQ box geniet je van topkwaliteit vlees en vis en speciale bijgerechten. Van côte de boeuf, hamburger en zalm tot gegrilde groenten, hasselback aardappeltjes en stokbrood - maak je klaar voor een avondje eersteklas barbecueën!

*Zolang de voorraad strekt.

Labels:
GRATIS EXTRAATJE
Recept
Allergenen :
Pinda's
Soja
Gluten
Tarwe
Vis
Mosterd
Melk (inclusief lactose)
Walnoten
Amandelnoten
Gerst
Rogge
Ei
Sesamzaad
Lupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd1 uur 10 minuten
oventijd30 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Looye honingtomaten - GRATIS bij deze bestelling

500 gram

Côte de bœuf

1 zakje(s)

Mexicaanse kruiden

4 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Limoen

20 gram

Verse bladpeterselie, koriander en oregano

300 gram

Varkenshaaspuntjes

1 stuk(s)

Pindasaus

(Bevat: Pinda's, Soja, Gluten, Tarwe)

40 ml

Ketjap manis

(Bevat: Soja, Tarwe)

6 spies(jes)

Spies

120 gram

Zalmfilet

(Bevat: Vis)

20 gram

Verse bladpeterselie en bieslook

50 gram

Gesneden augurken

4 stuk(s)

Meatier-burger

(Bevat: Mosterd Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)

100 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

120 gram

Rucola en veldsla

1 stuk(s)

Komkommer

40 gram

Walnootstukjes

(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)

100 gram

Feta

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Handsinaasappel

250 gram

Groene asperges

3 stuk(s)

Rode puntpaprika

20 gram

Amandelschaafsel

(Bevat: Amandelnoten Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)

750 gram

Aardappelen

10 gram

Verse tijm

(Kan bevatten: Selderij)

1 stuk(s)

Baguette

(Bevat: Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij, Soja, Sesamzaad, Noten, Mosterd)

120 gram

Whiskeysaus

(Bevat: Mosterd, Ei)

125 gram

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Sjalot

1 stuk(s)

Groene peper

4 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

(Bevat: Tarwe, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Lupine Kan bevatten: Ei, Gluten, Noten)

1 stuk(s)

Rode peper

2 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

1 tl

Mosterd

2 tl

Wittewijnazijn

½ el

Zwarte balsamicoazijn

4 el

Extra vierge olijfolie

2 el

Zonnebloemolie

3 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kcal)4697 kcal
Energie (kJ)19652 kJ
Vetten272.6 g
waarvan verzadigd94.4 g
Koolhydraten308.5 g
waarvan suikers74.6 g
Vezels41.4 g
Eiwitten224.9 g
Zout16.1 g

Benodigdheden

Kom
Aluminiumfolie
Kleine kom
Saladekom
Steelpan

Instructies

Marineren
1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Meng in een kom de côte de bœuf met 1 el olijfolie en de Mexicaanse kruidenmix. 
  • Snijd de rode peper en 2 knoflooktenen fijn. Meng in een andere kom de varkenshaaspuntjes in met 20 ml ketjap, 1 el zonnebloemolie en de helft van de knoflook en rode peper. Herhaal dit voor de zalm. 
  • Rijg de varkenshaas aan de spiezen.
  • Dek alles af met aluminiumfolie en laat in de koelkast marineren tot gebruik.
Kruidenboter en chimichurri maken
2
  • Snijd de bieslook en bladpeterselie fijn en meng in een kleine kom met de roomboter, peper en zout. 
  • Pers 2 knoflooktenen of snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de groene peper. Snijd de sjalot, groene peper, bladpeterselie en koriander zeer fijn. Pers de limoen uit boven een kleine kom. Meng in de kleine kom de knoflook, sjalot, groene peper, bladpeterselie, koriander en het limoensap met 2 el extra vierge olijfolie, 1/2 el zwarte balsamicoazijn, peper en zout.
  • Bak de baguette 5 - 6 minuten in de oven.
Salade maken
3
  • Snijd de komkommer in blokjes. Verkruimel de feta.
  • Snijd met een scherp mes eerst de schil van de sinaasappel. Snijd vervolgens het vruchtvlees langs de velletjes los. 
  • Meng in een saladekom de slamix, komkommer en sinaasappel met 2 el extra vierge olijfolie, 2 tl wittewijnazijn, 1 tl mosterd, peper en zout.
  • Garneer de salade met walnootstukjes en de helft van de feta.
Groenten bereiden
4
  • Was de aardappelen en snijd ze in de breedte in hele dunne plakjes, zonder de plakjes helemaal los te snijden (zie Tip). 
  • Voeg de aardappelen toe aan een kom en besprenkel met 2 el olijfolie, peper en zout.
  • Ris de tijmblaadjes los boven de kom en meng goed. Wikkel elke hasselback-aardappel individueel in aluminiumfolie. 
  • Snijd de tomaat in dunne plakken en de paprika in kwarten. Verwijder de harde onderkant van de asperges, dit is ongeveer 2 cm.

Tip: Leg de aardappel tussen de stelen van 2 pollepels en snijd de aardappel tot aan de pollepel. Zo voorkom je dat je door de aardappel heen snijdt.

Barbecueën
5
  • Zorg dat de barbecue goed op temperatuur is en de gril is ingevet.
  • Vind de baktijden in de tabel. Keer alles regelmatig om zodat het rondom gaar wordt.
Hasselback-aardappelen 35 - 40 minuten
Asperges & paprika 10 - 15 minuten
Hamburgers 4 - 5 minuten per kant
Varkenshaassaté 5 - 7 minuten
Zalmfilet 3 - 5 minuten
Côte de bœuf 2 - 3 minuten per kant
Kaas op de hamburgers 1 minuut op het eind
Serveren
6
  • Verwarm de satésaus in 3 - 4 minuten in een steelpan op laag vuur. Serveer bij de varkenshaassaté.
  • Besprenkel de côte de bœuf met de chimmichurri.
  • Leg de hamburgers op de broodjes en beleg met augurk, tomaat en whiskeysaus. 
  • Garneer de gegrilde groenten met de overige feta en het amandelschaafsel. 
  • Serveer met de aardappelen, zalm, baguette, zelfgemaakte kruidenboter en de salade.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Friese suikerbol met sinaasappelboter

Friese suikerbol met sinaasappelboter

Met volle yoghurt en sinaasappelsap
Dubbele smashburger met kaas op brioche

Dubbele smashburger met kaas op brioche

met gebakken paddenstoelen, truffelmayonaise en smokey ketchup
Brandt & Levie worst met zelfgemaakte jus

Brandt & Levie worst met zelfgemaakte jus

met peultjes en wortelpuree
Midden-Oosters gekruide roerbak met halloumi en rijst

Midden-Oosters gekruide roerbak met halloumi en rijst

met champignons, paprika en frisse yoghurtsaus
Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje

Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje

met ovenfriet en een frisse salade
Kogelbiefstuk met chimichurri

Kogelbiefstuk met chimichurri

met cerise aardappelen, champignons en een salade
Heekfilet uit de oven met mosterd-sojasaus

Heekfilet uit de oven met mosterd-sojasaus

met spinazie-aardappelpuree en geroosterde cherrytomaten
Gemarineerde biefstuk met sjalottensaus

Gemarineerde biefstuk met sjalottensaus

met ovengroenten, frietjes en truffelmayonaise
Gemarineerde biefstuk met zelfgemaakte kruidenboter

Gemarineerde biefstuk met zelfgemaakte kruidenboter

met aardappelschijfjes en geroosterde groenten
Mediterrane kipfilethaasjes uit de oven met zelfgemaakte tzatziki

Mediterrane kipfilethaasjes uit de oven met zelfgemaakte tzatziki

met aardappelpartjes in citroendressing en gebakken groenten
Varkenshaas in ontbijtspek met kruidenroomkaasvulling

Varkenshaas in ontbijtspek met kruidenroomkaasvulling

met walnoottopping, gebakken sperziebonen en krieltjes
Tempehbowl met gember-honingglazuur

Tempehbowl met gember-honingglazuur

met sushirijst, furikakemayonaise en groenten
Romige pasta met varkenshaaspuntjes

Romige pasta met varkenshaaspuntjes

met aubergine en semi-gedroogde tomaten
Courgettepasta met romige kruidenkaassaus

Courgettepasta met romige kruidenkaassaus

met mini-romatomaten en basilicum
Double Veggie - Tostada met gekruid kipgehakt en cheddar

Double Veggie - Tostada met gekruid kipgehakt en cheddar

met jalapeño's, paprika en avocado als extra
Gebakken rijst met roerei en paksoi

Gebakken rijst met roerei en paksoi

met verse doperwten, wortel en pikante honingpinda's
Romige pasta pesto met kip

Romige pasta pesto met kip

met courgette en cherrytomaatjes
Double veggie - Naanpizza met aubergine en mozzarella

Double veggie - Naanpizza met aubergine en mozzarella

met een extra grote salade met grana padano
Linguine met pesto en halloumi

Linguine met pesto en halloumi

met geroosterde cherrytomaten, pruimtomaat en rode ui
Pittige nachoschotel met gehakt en cheddar

Pittige nachoschotel met gehakt en cheddar

met verse koriander en witte-kaassalsa

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Shakshuka curry met witte kaas

Shakshuka curry met witte kaas

in kruidige kokossaus met pita, spinazie en venkel
Gentse waterzooi met kippendij

Gentse waterzooi met kippendij

met wortel, bleekselderij en prei
Romige aardappelschotel met warmgerookte zalm

Romige aardappelschotel met warmgerookte zalm

met kaas, prei, courgette en dille
Varkenshaas met spekjes en gnocchi

Varkenshaas met spekjes en gnocchi

in champignonroomsaus met Parmigiano Reggiano
Pangasiusfilet in roombotersaus met citroen en kappertjes

Pangasiusfilet in roombotersaus met citroen en kappertjes

met kruidige parelcouscous, olijven en peterselie
Sweet & Sticky noedels met sinaasappel, kip, pinda's en koolrabi

Sweet & Sticky noedels met sinaasappel, kip, pinda's en koolrabi

met koriander, radijs en rode peper
Wrap met krokante kip

Wrap met krokante kip

met mangoketchup en regenboogkoolsla
Veggie kipstukjes in bladerdeeg met knapperige appelsalade

Veggie kipstukjes in bladerdeeg met knapperige appelsalade

met zure-roomsaus en en Surinaamse kruiden
BBQ-tempehburrito’s  met smashed avocado

BBQ-tempehburrito’s met smashed avocado

met tomaat-maissalsa, kruidige rijst en koriander
Mac & Cheese uit de oven met geroosterde pompoenpitten

Mac & Cheese uit de oven met geroosterde pompoenpitten

met verborgen groenten voor kinderen: wortel, pompoen en ui
Sticky BBQ-tofu met frisse maissalsa en zoete chilimayonaise

Sticky BBQ-tofu met frisse maissalsa en zoete chilimayonaise

met kruidige rijst en zonnebloempitten
Bao buns met garnalen in 'swicy' saus

Bao buns met garnalen in 'swicy' saus

met sugarsnaps en zoetzure groenten
Pokébowl met zalmfilet, zeewiersalade en avocado

Pokébowl met zalmfilet, zeewiersalade en avocado

met sriracha-mayo, zwart sesamzaad en zoetzure radijsjes
Steak met knolselderijfrietjes en Parmigiano Reggiano

Steak met knolselderijfrietjes en Parmigiano Reggiano

met frisse sperziebonen, citroenpartjes en zelfgemaakte jus
Kabeljauwfilet in pestoboter met gezouten amandelen

Kabeljauwfilet in pestoboter met gezouten amandelen

met cheesy pastinaak-aardappelpuree en puntpaprika
Krieltjessalade met Mediterrane kipfilet

Krieltjessalade met Mediterrane kipfilet

met mini-romatomaten, komkommer en mais
Salade met garnalen en avocado

Salade met garnalen en avocado

met romige groene saus, verse kruiden en zoetzure ui
Bacon burger met bietentortillachips op zwart streetfoodbroodje

Bacon burger met bietentortillachips op zwart streetfoodbroodje

met smokey saus, frietjes en tomaat-komkommersalade
Courgettesoep met geroosterde pompoenpitten

Courgettesoep met geroosterde pompoenpitten

met bospaddenstoelenpesto en gegratineerde volkoren ciabatta
Mujaddara met harissa, cherrytomaten en komkommeryoghurt

Mujaddara met harissa, cherrytomaten en komkommeryoghurt

klassieke Midden-Oosterse rijst en linzen met gebakken ui