
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
De overtreffende trap van chocolademousse? Hemelse modder! Slechts 3 ingrediënten, een evenzo simpel recept en voilà! Er staat een goddelijk lekker nagerecht op tafel om te delen met je meest favoriete tafelgenoten.
Let op: dit recept bereid je tenminste 6 uur of een dag van tevoren.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
300 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
400 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Amandelnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
tl
Zout
3 el
Suiker
Tip: Gebruik een kom die groot genoeg is om uiteindelijk de mousse in te maken.
Tip: Zorg dat de slagroom én de kom goed koud zijn voordat je gaat kloppen. Zo heb je minder kans dat de room gaat schiften en wordt hij mooi luchtig.