Waar of niet waar? Pasta Alfredo is ontwikkeld door een Italiaanse chef genaamd Alfredo om zijn vrouw beter te laten eten. (Het juiste antwoord is: waar.)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ui
400 gram
Kipfiletreepjes met grillkruiden
150 ml
Slagroom
(BevatMelk (inclusief lactose))180 gram
Farfalle
1 stuk(s)
Courgette
50 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(BevatMelk (inclusief lactose))naar smaak
Peper en zout
2 tl
Wittewijnazijn
3 el
Olijfolie
400 ml
Kippenbouillon
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 70 gram farfalle per persoon en 50 ml slagroom. De rest van de farfalle kun je gebruiken voor een pastasalade en de room voor een soep.