Skip to main content
Chocolade-peer pannenkoeken
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
•Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

35 gram

Pannenkoekenmix

0.24 stuk(s)

Ei

65 ml

Biologische halfvolle melk

¼ stuk(s)

Peer

15 gram

Melkchocoladedruppels

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ tl

Suiker

el

Olijfolie

Voedingswaarden

Energie (kcal)155 kcal
Energie (kJ)648 kJ
Vetten10.6 g
waarvan verzadigd3.6 g
Koolhydraten13.2 g
waarvan suikers12.7 g
Vezels1.3 g
Eiwitten1.1 g

Instructies

1

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes. Klop met een garde de eieren los in een kom. Voeg de melk toe en spatel de pannenkoekenmix en eventueel de suiker erdoor.

2

Serveer het pannenkoekenbeslag aan tafel. Verhit de boter of olijfolie in je pannetje en bak de blokjes peer een paar minuten. Schenk er een beetje van het pannenkoekenbeslag over en bestrooi met de chocoladedruppels (zie Tip). Draai, zodra het beslag gestold is, de pannenkoek om en bak gaar en bruin.

Tip: Pas goed op dat de chocolade niet verbrandt!

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders