
Schort om, mouwen opgestroopt en koksmuts op. Met deze bakbox kan zelfs de kleinste chef aan de slag. Met recepten die niet alleen lekker en makkelijk zijn, maar vooral heel leuk om te maken! Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met kneden, steekvormpjes of glazuur.
De tijd van de goeie ouwe klassieke kruidnoot is al lang voorbij, we maken er deze week een heus (kruidnoten)festijn van met 2 verschillende chocoladelaagjes!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
15 gram
Bakpoeder
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)
100 gram
Witte-chocoladedruppels
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Gluten, Sesamzaad, Pinda's, Noten)
175 gram
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
250 gram
Tarwebloem
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten)
100 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Gluten, Sesamzaad, Pinda's, Noten)
1 zakje(s)
Speculaaskruiden
4 el
[Plantaardige] melk
50 gram
Suiker
5 el
Bruine basterdsuiker
½ tl
Zout


