Cooking Techniques - Dough - Veggie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cooking Techniques - Dough - Veggie

two ways; with aubergine and pulled oyster mushrooms

Labels:
Veggie
Allergenen :
Tarwe
Sesamzaad
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd1 uur 15 minuten
oventijd1 uur 15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

60 gram

Tarwebloem

(Bevat Tarwe Kan bevatten Gluten)

½ stuk(s)

Aubergine

100 gram

Oesterzwammen

⅓ bosje(s)

Bosui

½ zakje(s)

Koreaanse kruidenmix

(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)

½ stuk(s)

Komkommer

1 stuk(s)

Wortel

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

¼ stuk(s)

Limoen

Zelf toevoegen

10 ml

Zonnebloemolie

½ el

Olijfolie

1.5 el

[Plantaardige] mayonaise

½ el

Wittewijnazijn

½ tl

Suiker

½ el

Water voor saus

1 tl

[Zoutarme] sojasaus

naar smaak

Sambal

4 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3897 kJ
Energie (kcal)931 kcal
Vetten63.4 g
waarvan verzadigd7.6 g
Koolhydraten69 g
waarvan suikers21 g
Vezels14.8 g
Eiwitten16.1 g
Zout2.3 g

Benodigdheden

Kom
Theedoek
Bakplaat met bakpapier
Kleine kom
Ovenschaal
Deegroller
Bord
Koekenpan
Keukenpapier

Instructies

1
2
3
4
5
6