
Met deze klassieke combinatie van chocolade met sinaasappel maak je gegarandeerd indruk op je gasten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
1 takje(s)
Verse rozemarijn
10 gram
Poedersuiker
(Kan bevatten: Gluten, Noten, Melk (inclusief lactose), Ei, Soja)
1 stuk(s)
Handsinaasappel
1 el
Suiker
⅕ tl
Zout

Tip: Voeg eventueel een extra eetlepel suiker toe of verhoog het vuur als de coulis niet stroperig wordt.


Tip: Zorg dat de kom en mixer goed schoon zijn en dat de slagroom koud is. Dat maakt het kloppen gemakkelijker.

Tip: Houd je van een extra intense sinaasappelsmaak? Snijd de sinaasappelschil uit de coulis dan in de lengte in dunne reepjes en gebruik deze als garnering.