Met deze klassieke combinatie van chocolade met sinaasappel maak je gegarandeerd indruk op je gasten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 ml
Slagroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
1 takje(s)
Verse rozemarijn
10 gram
Poedersuiker
(Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Ei, Soja, Gluten, Noten)
1 stuk(s)
Handsinaasappel
1 el
Suiker
⅕ tl
Zout
Tip: Voeg eventueel een extra eetlepel suiker toe of verhoog het vuur als de coulis niet stroperig wordt.
Tip: Zorg dat de kom en mixer goed schoon zijn en dat de slagroom koud is. Dat maakt het kloppen gemakkelijker.
Tip: Houd je van een extra intense sinaasappelsmaak? Snijd de sinaasappelschil uit de coulis dan in de lengte in dunne reepjes en gebruik deze als garnering.