
Met deze klassieke combinatie van chocolade met sinaasappel maak je gegarandeerd indruk op je gasten.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
100 milliliters
Heavy cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
50 g
Chocolate chips
(Contains: Melk (inclusief lactose), Soja May be present: Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
10 g
Salted almonds
(Contains: Amandelnoten, Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)
1 sprig
Fresh rosemary
10 g
Powdered sugar
(May be present: Gluten, Noten, Melk (inclusief lactose), Ei, Soja)
1 piece
Easy peel orange
1 tablespoon
Sugar
⅕ teaspoon
Salt

Tip: Voeg eventueel een extra eetlepel suiker toe of verhoog het vuur als de coulis niet stroperig wordt.


Tip: Zorg dat de kom en mixer goed schoon zijn en dat de slagroom koud is. Dat maakt het kloppen gemakkelijker.

Tip: Houd je van een extra intense sinaasappelsmaak? Snijd de sinaasappelschil uit de coulis dan in de lengte in dunne reepjes en gebruik deze als garnering.