Met dit recept tover je 263 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
180 gram
Broccoli
65 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Walnoten, Pecannoten, Paranoten, Pistachenoten, Macadamianoten, Pinda's, Sesamzaad, Hazelnoten)
120 gram
Kipfilet
15 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Pesto genovese
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten)
25 gram
Geraspte oude kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola en veldsla
1 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip 1: Wil je extra snel zijn? Kook het water dan voor in de waterkoker.
Tip 2: Niks verspillen? Snijd dan de steel van de broccoli in blokjes en kook mee.