Ciabatta is a relatively new type of bread, invented in 1982. It was developed as the Italian response to the popularity of the French baguette, and is now a global favourite!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
40 gram
Parelcouscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine, Ei)
100 gram
Spinazie
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja, Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad Kan bevatten: Mosterd, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten)
15 gram
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
125 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg eventueel meer kokend water toe als de couscous te snel droogkookt.