Vrij vertaald betekent Grana Padano de korrel van Padanië. Deze brokkelige kaas vindt zijn oorsprong op de Italiaanse Povlakte en heeft 9 tot 16 maanden gerijpt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
40 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
100 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Biologisch wit rozenbroodje
(Bevat Tarwe, Gerst Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Lupine, Gluten)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
150 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Bereid dan 75 ml bouillon per persoon en vul dat aan met 75 ml kokend water per persoon.
Tip: Voeg eventueel meer kokend water toe als de couscous te snel droogkookt.
Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.