In dit recept maak je zelf platbrood! Je maakt het deeg met slechts 3 ingrediënten, namelijk bloem, yoghurt en bakpoeder. Omdat er geen gist gebruikt wordt, hoeft het deeg niet te rijzen en zet je snel en eenvoudig je eigen platbrood op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
70 gram
Tarwebloem
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
7 gram
Bakpoeder
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten, Ei, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Tomaat
20 gram
Rucola en veldsla
50 gram
Passata
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 ml
Basilicumcrème
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: the chopped onion will be used in the salad. If you don't like raw onion, then slice the whole onion into rings and fry all of it with the courgette instead.