Havermout met chocolade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Havermout met chocolade

Havermout met chocolade

Met dadels en walnoten

Goedemorgen!

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Soja
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Havermout

(Bevat Gluten)

400 ml

Halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Dadelstukjes

30 gram

Chocoladevlokken

(Bevat Soja, Melk (inclusief lactose))

40 gram

Walnoten

(Bevat Noten Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2259 kJ
Energie (kcal)540 kcal
Vetten25 g
waarvan verzadigd6.9 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers25.6 g
Vezels6 g
Eiwitten18 g
Zout0.2 g

Benodigdheden

Steelpan

Instructies

1

Meng in een steelpan met deksel de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon.

2

Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut afgedekt rusten.

3

Roer de helft van de chocoladevlokken door de havermout en verdeel over de ontbijtkommen.

4

Garneer de havermout met de walnoten en overige chocolade vlokken.