Pesto komt oorspronkelijk uit de Italiaanse stad Genua, de hoofdstad van de regio Ligurië. De pesto die we nu kennen werd voor het eerst beschreven in een kookboek in 1863, maar het gaat terug tot in de tijd van de Romeinen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Orzo
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
2 stuk(s)
Kleine half-om-half burger
(Bevat Eieren, Tarwe Kan bevatten Soja, Mosterd, Selderij)
200 gram
Italiaanse groentemix
(Kan bevatten Selderij)
40 gram
Bruschettadip
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
20 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
10 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.