Skip to main content
Groentelasagne met frisse salade
Groentelasagne met frisse salade

Groentelasagne met frisse salade

Voor in de oven of magnetron | 1 portie | 400 g + 180 g salade

Onze chefs hebben maaltijden gemaakt die perfect zijn voor drukke dagen: het enige wat jij hoeft te doen is ze opwarmen! Geniet van dezelfde HelloFresh-kwaliteit, boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

Kies deze week bijvoorbeeld de groentelasagne met verse lasagnebladen, spinazie en courgette en een frisse salade met romatomaatjes.

Allergenen :
Ei
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Zwaveldioxide en sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 1 personen

1 portie(s)

Groentelasagne

(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose), Tarwe)

80 gram

Slamix van veldsla, rucola en frisée

100 gram

Mini-romatomaten

8 ml

Olijfolie met balsamico

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

Voedingswaarden

Energie (kJ)1933 kJ
Energie (kcal)462 kcal
Vetten21.4 g
waarvan verzadigd9.4 g
Koolhydraten48.2 g
waarvan suikers8.7 g
Vezels3.1 g
Eiwitten19.9 g
Zout1.6 g

Instructies

1

Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.

Oven [180°C]: Verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 25 minuten in een voorverwarmde oven.

Magnetron [900 watt]: Prik gaatjes in de folie, plaats één bakje in het midden van de magnetron (let op: bakje mag de wanden van de magnetron niet raken) en verwarm 8 minuten.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Courgettepasta met romige kruidenkaassaus

Courgettepasta met romige kruidenkaassaus

met mini-romatomaten en basilicum
Snelle linguine met kipgehakt

Snelle linguine met kipgehakt

met spinazie en tomaatjes in rode-pestosaus
Double veggie - Kikkererwtencurry met zoete aardappel

Double veggie - Kikkererwtencurry met zoete aardappel

met rijst, mangochutney en een salade als extra
Turks broodje met kippendijreepjes met kebabkruiden

Turks broodje met kippendijreepjes met kebabkruiden

met geroosterde paprikasaus, gevulde aubergine, frisse parelcouscoussalade en labne
Gazpacho van tomaat, komkommer en paprika

Gazpacho van tomaat, komkommer en paprika

met croutons en feta
Parelgerst met gegrilde courgette, feta en amandelen

Parelgerst met gegrilde courgette, feta en amandelen

De groenten bereid je in de oven met verse tijm
Veggie gehaktballetjes met witte kaas

Veggie gehaktballetjes met witte kaas

met parelcouscous, mini-romatomaten en verse kruiden
Veggie + protein - Courgettepasta met garnalen als extra

Veggie + protein - Courgettepasta met garnalen als extra

met mini-romatomaten en basilicum
Lauwwarme pasta-auberginesalade

Lauwwarme pasta-auberginesalade

Een mediterraans recept met pijnboompitten
Bulgur met za’atar, Turkse peper, pompoen en hazelnoten

Bulgur met za’atar, Turkse peper, pompoen en hazelnoten

Met tofureepjes, verse krulpeterselie en romatomaten
Wijtingfilet met groene asperges, roseval aardappelen en tomatensalsa

Wijtingfilet met groene asperges, roseval aardappelen en tomatensalsa

Je bakt de wijtingfilet op de huid en serveert hem met een frisse salsa van romatomaat
Gerookte tofu met groene asperges en tomatensalsa

Gerookte tofu met groene asperges en tomatensalsa

Met een frisse salsa van romatomaat, verse citroensap en olijfolie
Volkoren bulgur met appel, koolrabi en falafel

Volkoren bulgur met appel, koolrabi en falafel

Een populair gerecht uit het Midden-Oosten
Rigatoni alla norma

Rigatoni alla norma

met aubergine, tomaatjes en mozzarella
Italiaanse panzanellasalade met varkensworst

Italiaanse panzanellasalade met varkensworst

met pesto-krieltjes en croutons
Kip met huisgemaakte appelmoes en pindasaus

Kip met huisgemaakte appelmoes en pindasaus

met gegrilde bospeen en ovenfrieten
Quinoa-risotto met feta en citroen

Quinoa-risotto met feta en citroen

met spinazie, mini-romatomaten en walnoostukjes
Mezzelune van geitenkaas en citroen met spek uit de oven

Mezzelune van geitenkaas en citroen met spek uit de oven

Orzo

Orzo

met courgette, romatrostomaten, gruyère, pijnboompitten en rozemarijn
Gebakken kippendij met groenten met baharat, naanbrood en frisse yoghurt

Gebakken kippendij met groenten met baharat, naanbrood en frisse yoghurt

Heerlijke malse kip met geurige baharat uit het Midden-Oosten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Fusili met garnalen in romige kerriesaus

Fusili met garnalen in romige kerriesaus

met geitenkaas, courgette en veldsla
Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

met bulgur, limoen, rode peper en spinazie
Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

met aubergine, gefrituurde uitjes en zoete Aziatische saus
Hertengehaktballetjes in sinaasappelsaus met amandelschaafsel

Hertengehaktballetjes in sinaasappelsaus met amandelschaafsel

met bulgur, paprika en snijbonen
Noedels met tahin en courgetti

Noedels met tahin en courgetti

met cashewnoten, Thais basilicum en sesamzaadjes
Kipfilet in champignonroomsaus

Kipfilet in champignonroomsaus

met geroosterde aardappelen en salade
Platbrood met garnalen en tahinsaus

Platbrood met garnalen en tahinsaus

met courgette, za'atar en peterselie
Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

met geroosterde-paprikasaus, pistachenoten en rucola
Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

verborgen courgette! | met couscous, peterselie en Siciliaanse kruiden
Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

met bruine rijst, tomaat en furikake
Bami in Surinaamse stijl met kippendijreepjes

Bami in Surinaamse stijl met kippendijreepjes

met zoetzure komkommer en gefrituurde uitjes
Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

met geroosterde cherrytomaten, pistachio's en peterselie
Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

met knoflookrijst, broccolini en furikake
Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

met knolselderijpuree, sesamzaadjes en rode peper
Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

met tomatenbulgur, geroosterde courgette en paprika
Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

met kimchi, koolsla en koriander
Orzo met courgette en geitenkaas

Orzo met courgette en geitenkaas

met mini-romatomaten en rozemarijn
Gepaneerde feta met rozemarijn

Gepaneerde feta met rozemarijn

met uienchutney, krieltjes en courgettesalade
Taquito's met rundergehakt en kaas

Taquito's met rundergehakt en kaas

op volkoren tortilla's met tomatensalsa en yoghurt
Provençaals gehaktbrood

Provençaals gehaktbrood

met rijst en geroosterde groenten in tomatensaus