Gegrilde groenten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gegrilde groenten

Gezellig avondje gourmetten? Dit veggie gerechtje is makkelijk te bereiden en lekker om te delen.

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Rode puntpaprika

½ stuk(s)

Courgette

25 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

¼ zakje(s)

BBQ-rub

65 gram

Champignons

50 gram

Raclettekaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)880 kJ
Energie (kcal)210 kcal
Vetten15.9 g
waarvan verzadigd7.1 g
Koolhydraten4.2 g
waarvan suikers3.7 g
Vezels2.1 g
Eiwitten10.6 g
Zout0.9 g

Benodigdheden

•Kom
•Grote kom

Instructies

1
  • Snijd de courgette en paprika in reepjes. Snijd de champignons in plakjes.
  • Meng in een grote kom per persoon: 1/2 el olijfolie en 1/4 zakje BBQ-rub (let op: pittig! Gebruik naar smaak). Voeg de courgette en paprika toe aan de kruidenolie en meng goed. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de feta boven een kom.
  • Zet de groenten en feta in de koelkast tot verder gebruik. Bewaar de champignons apart in de koelkast.
2
  • Bak de courgette en paprika tot ze gaar zijn. Serveer met de feta.
  • Verhit 1 tl van de zelfgemaakte kruidenboter in een pannetje en bak de champignons tot ze gaar zijn.
  • Voeg raclettekaas naar smaak toe aan de champignons en bak verder tot de kaas gesmolten is.