
Croissant met een gekookt eitje
Met jam
Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
2 stuk(s)
Meergranencroissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers
(Bevat Gluten, Eieren, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad Kan bevatten Noten, Lupine)
1 jar
Aardbeienjam
(Kan bevatten Noten, Pinda's, Melk (inclusief lactose))
Zelf toevoegen
naar smaak
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Benodigdheden
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 – 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.
Bak de croissants 5 minuten in de oven.
Snijd de croissants open en besmeer met roomboter en jam. Serveer met hetgekookte ei.