topBanner
Croissant met een gekookt eitje

Croissant met een gekookt eitje

Met jam

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiGlutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

2 stuks

Ei

(BevatEi)

2 stuks

Meergranencroissant

(BevatEi, Glutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad)

1 pot

Aardbeienjam

(Kan bevattenNoten, Gluten, Pindas, Melk, Soja)

Zelf toevoegen

naar smaak

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)363 kcal
Vetten22.0 g
waarvan verzadigd8.6 g
Koolhydraten27 g
waarvan suikers5.4 g
Vezels2 g
Eiwitten12 g
Cholesterol0 mg
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 – 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.

3

Bak de croissants 5 minuten in de oven.

4

Snijd de croissants open en besmeer met roomboter en jam. Serveer met hetgekookte ei.