Skip to main content
Croissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

Croissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

4.0
(40)

.

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Ei

2 stuk(s)

Croissant

2 plak(ken)

Belegen-kaasplakken

10 gram

Tuinkers

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

Voedingswaarden

Energie (kcal)518 kcal
Energie (kJ)2169 kJ
Vetten37 g
waarvan verzadigd18 g
Koolhydraten24 g
waarvan suikers3 g
Vezels1.7 g
Eiwitten21 g
Zout1 g

Benodigdheden

Steelpan met deksel
Steelpan met deksel

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 minuten hard. Spoel onder koud water.

3

Bak de croissants 8 minuten in de oven. Pel het ei en snijd in plakken.

4

Snijd de croissant open en besmeer met de roomboter. Beleg met de belegen kaas en het ei en garneer met de tuinkers.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders