Gerookt paprikapoeder en gedroogde jalapeño geven deze chili sin carne veel smaak en diepgang - zelfs carnivoren zullen het vlees niet missen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Basmatirijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Paprika
2.5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
1 pak(ken)
Rode kidneybonen
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1 pak(ken)
Tomatenblokjes
½ stuk(s)
Avocado
¼ stuk(s)
Limoen
25 gram
Biologische zure room
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Witte balsamicoazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je van rauwe rode ui in guacamole? Snipper dan een kwart van de ui fijn en meng deze met de guacamole.
Tip: Let op, de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: Wist je dat avocado naast gezonde vetten ook veel kalium en vitamine E bevat? Belangrijk voor een gezonde bloeddruk en een sterke weerstand.
Tip: Wist je dat kidneybonen naast vezels rijk zijn aan magnesium? Een belangrijk mineraal voor een gezonde werking van de spieren.