Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
90 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
70 gram
Mais in blik
½ bosje(s)
Bosui
20 gram
Kimchisaus
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Hello Umami
5 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Soja, Tarwe, Gluten)
110 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Wittewijnazijn
1 el
[Zoutarme] ketjap manis