topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Broccoli soup with pesto

with mini-pull apart breads

Pesto komt oorspronkelijk uit de Italiaanse stad Genua, de hoofdstad van de regio Ligurië. De pesto die we nu kennen werd voor het eerst beschreven in een kookboek in 1863, maar het gaat terug tot in de tijd van de Romeinen!

Labels:
Veggie
Extra groente
Allergenen :
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

250 gram

Broccoli

½ stuk(s)

Ui

20 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

½ zakje(s)

Italiaanse kruiden

5 gram

Verse bladpeterselie & basilicum

1 stuk(s)

Knoflookteen

25 gram

Geraspte Italiaanse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Aardappelen

10 gram

Cashewstukjes

(Bevat Cashewnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Seizoensbroodje

(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja, Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Witte balsamicoazijn

½ tl

Mosterd

400 ml

Zoutarme groentebouillon

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3066 kJ
Energie (kcal)733 kcal
Vetten40.3 g
waarvan verzadigd13.5 g
Koolhydraten59.2 g
waarvan suikers8.2 g
Vezels22.7 g
Eiwitten27.1 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Soeppan of grote pan met deksel
Lepel
Bakplaat met bakpapier
Kleine kom
Koekenpan
Staafmixer

Instructies

1
2
3
4
5
6