topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Broccoli soup with pesto

with mini-pull apart breads

Pesto komt oorspronkelijk uit de Italiaanse stad Genua, de hoofdstad van de regio Ligurië. De pesto die we nu kennen werd voor het eerst beschreven in een kookboek in 1863, maar het gaat terug tot in de tijd van de Romeinen!

Labels:
Veggie
Allergenen :
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)
Gerst
Rogge
Sesamzaad
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

250 gram

Broccoli

½ stuk(s)

Ui

20 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

½ zakje(s)

Italiaanse kruiden

5 gram

Verse bladpeterselie & basilicum

1 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Maanzaadbroodje

(Bevat Gerst, Melk (inclusief lactose), Rogge, Sesamzaad, Tarwe Kan bevatten Lupine, Noten, Mosterd, Soja, Gluten, Eieren, Selderij, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte Italiaanse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Aardappelen

10 gram

Cashewstukjes

(Bevat Cashewnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Witte balsamicoazijn

½ tl

Mosterd

400 ml

Water

¾ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3383 kJ
Energie (kcal)809 kcal
Vetten44.1 g
waarvan verzadigd13.9 g
Koolhydraten65.1 g
waarvan suikers7.9 g
Vezels29.2 g
Eiwitten31.2 g
Zout3 g

Benodigdheden

Soeppan of grote pan met deksel
Lepel
Bakplaat met bakpapier
Kleine kom
Koekenpan
Staafmixer

Instructies

1
2
3
4
5
6