Pesto komt oorspronkelijk uit de Italiaanse stad Genua, de hoofdstad van de regio Ligurië. De pesto die we nu kennen werd voor het eerst beschreven in een kookboek in 1863, maar het gaat terug tot in de tijd van de Romeinen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
5 gram
Verse bladpeterselie & basilicum
1 stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Aardappelen
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat Cashewnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Seizoensbroodje
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja, Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose))
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Witte balsamicoazijn
½ tl
Mosterd
400 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout