Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
40 stuk(s)
Spelt-pannenkoekenmix
0.24 stuk(s)
Ei
65 ml
Biologische halfvolle melk
¼ stuk(s)
Appel
¾ tl
Gemalen kaneel
½ tl
Suiker
naar smaak
Olijfolie
Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de appel in plakjes. Klop met een garde de eieren los in een kom. Roer de helft van de melk erdoor en spatel de pannenkoekenmix en eventueel de suiker erdoor. Voeg vervolgens de overige melk en 1/2 zakje kaneel voor 2 personen toe en roer goed.
Serveer het pannenkoekenbeslag aan tafel. Verhit boter of olijfolie in je pannetje en bak de plakjes appel een paar minuten. Schenk er een beetje van het pannenkoekenbeslag over. Draai, zodra het beslag gestold is, de pannenkoek om en bak gaar en bruin.