Appel-speltpannenkoeken met kaneel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Appel-speltpannenkoeken met kaneel

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
Bereidingstijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

40 stuk(s)

Spelt-pannenkoekenmix

0.24 stuk(s)

Ei

65 ml

Biologische halfvolle melk

¼ stuk(s)

Appel

¾ tl

Gemalen kaneel

Zelf toevoegen

½ tl

Suiker

naar smaak

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)49 kJ
Energie (kcal)12 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten2.7 g
waarvan suikers2.5 g
Vezels0.4 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies

1

Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de appel in plakjes. Klop met een garde de eieren los in een kom. Roer de helft van de melk erdoor en spatel de pannenkoekenmix en eventueel de suiker erdoor. Voeg vervolgens de overige melk en 1/2 zakje kaneel voor 2 personen toe en roer goed.

2

Serveer het pannenkoekenbeslag aan tafel. Verhit boter of olijfolie in je pannetje en bak de plakjes appel een paar minuten. Schenk er een beetje van het pannenkoekenbeslag over. Draai, zodra het beslag gestold is, de pannenkoek om en bak gaar en bruin.