topBanner
Zuurdesembroodje met omelet

Zuurdesembroodje met omelet

Met belegen kaas en ontbijtspek

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenSojaSesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

50 ml

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

4 plak(ken)

Ontbijtspek

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2573 kJ
Energie (kcal)615 kcal
Vetten26.0 g
waarvan verzadigd11.2 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers2.1 g
Vezels3 g
Eiwitten30 g
Zout2.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts het ei in een kom met de melk, belegen kaas, peper en zout naar smaak. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.

2

Bak het zuurdesembroodje 6 – 8 minuten in de oven.

3

Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur of tot het ei bijna gestold is. Keer de omelet om en bak nog 1 – 2 minuten.

4

Snijd het zuurdesembroodje open en serveer de omelet erop.