HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconWraps Met Zalm En Groenten
topBanner
Wraps met zalm en groenten

Wraps met zalm en groenten

Lees meer

Coeur de boeuf zijn speciale tomaten! De tomaat heeft een gekke vorm en smaakt extra sappig.

Labels:KindvriendelijkLekker snel
Allergenen :MelkVisGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Sjalot

2 stuk(s)

Vleestomaat

4 takje(s)

Verse oregano

2 takje(s)

Verse krulpeterselie

(Kan bevattenSelderij)

4 el

Crème fraîche

(BevatMelk)

2 stuk(s)

Zalmfilet met huid

(BevatVis)

4 stuk(s)

Wit platbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

150 gram

IJsbergsla met witte kool en peen

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

1 el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kcal)853 kcal
Energie (kJ)3569 kJ
Vetten38.0 g
waarvan verzadigd12.0 g
Koolhydraten86 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels13 g
Eiwitten33 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hapjespan met deksel
Wok met deksel
Koekenpan
Saladekom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snipper de sjalot. Snijd de tomaat klein. Ris de blaadjes van de oregano en snijd of hak fijn. Snijd of hak de peterselie fijn. Maak een saus van de crème fraîche en peterselie.

2

Snijd de zalmfilet in blokjes.

3

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de sjalot 2 minuten op laag vuur. Voeg de zalm toe en bak 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg vervolgens de tomaat en de oregano toe en roerbak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout en houd afgedekt warm.

4

Verhit een koekenpan op middelmatig vuur. Besprenkel het platbrood met water en verwarm het platbrood 30 seconden per kant in een droge koekenpan.

5

Meng de ijsbergsla-peenmix met de extra vierge olijfolie en witte balsamicoazijn in een saladekom.

6

Smeer elk platbrood in met 1 el saus. Verdeel de zalm en de helft van de salade over het platbrood en rol het platbrood op. Serveer met de overige salade en saus.