Bestrijk de bovenkant van het bladerdeeg voor het bakken met geklutst ei. Zo krijgt het worstenbroodje een feestelijk glimmend korstje!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
10 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
¼ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
Wortel
100 gram
Half-om-halfgehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
½ stuk(s)
Gele wortel
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ tl
Wittewijnazijn
1 tl
Mosterd
30 ml
Water
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Zie je dat de broodjes niet gelijkmatig bruin worden? Zet de bakplaat dan halverwege omgedraaid terug in de oven.