
Laat je zelfgemaakte worstenbroodjes glimmen - bestrijk de bovenkant van het deeg met geklutst ei of melk voor ze in de oven gaan.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
¼ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Paarse wortel
½ stuk(s)
Wortel
100 gram
Gemengd gekruid gehakt
(Kan bevatten: Selderij, Soja, Gluten, Ei, Mosterd)
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ tl
Wittewijnazijn
1 tl
Mosterd
30 ml
Water
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout


Tip: Zie je dat de broodjes niet gelijkmatig bruin worden? Zet de bakplaat dan halverwege omgedraaid terug in de oven.

