Verse bospaddenstoelensoep en demi-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse bospaddenstoelensoep en demi-baguette

Verse bospaddenstoelensoep en demi-baguette

1000 ml | 3 - 4 porties | 325 g groente

Snelle maaltijd nodig, maar toch je dagelijkse hoeveelheid verse groenten binnenkrijgen? Kies voor een van onze lekkere verse soepen met bijpassend broodje. Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag en lekker afwisselend.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

INGREDIËNTEN: Water, champignons (16%), room (MELK), ui, knolselderij (SELDERIJ), wortel, aardappelzetmeel, zeezout, kruidenmis en specerijen, paddestoelenmix (eekhoorntjesbrood, oesterzwammen en zwarte champignons) (0,2%), tijm.

ALLERGENEN: Kan sporen bevatten van ei, gluten bevattende granen, lupine, noten, pinda, mosterd, soja, sulfiet en vis.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max 4°C). Na openen direct consumeren. De soep overgieten in een pan en langzaam opwarmen tot het kookpunt. Af en toe doorroeren. Voor consumptie de soep door en door verhitten.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Labels:
Veggie
Opwarmen
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Selderij
Tarwe
Gerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 ml

Bospaddenstoelensoep

(Bevat Melk (inclusief lactose), Selderij Kan bevatten Pinda's, Lupine, Gluten, Mosterd, Noten, Vis, Soja, Eieren, Sulfiet)

2 stuk(s)

Biologisch wit rozenbroodje

(Bevat Tarwe, Gerst Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Lupine, Gluten)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1831 kJ
Energie (kcal)438 kcal
Vetten13.2 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten65.2 g
waarvan suikers6.5 g
Vezels5 g
Eiwitten12.3 g
Zout4.2 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de demi-baguettes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.