
De jalapeño’s maken dit gerecht helemaal compleet. Deze hete peper heeft zijn naam te danken aan de Mexicaanse plaats waar hij voor het eerst gekweekt werd: Xalapa.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
4 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe)
80 gram
Avocadodip
½ stuk(s)
Mango
½ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
120 gram
Tonijnblokjes
(Bevat: Vis)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
15 gram
Gesneden jalapeño's
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Komkommer
1.5 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout



