
Dille is een geweldige toevoeging aan elke tuin! Dit geurige kruid is relatief makkelijk te kweken, is multifunctioneel (zowel de zaden als de bladeren zijn eetbaar) en trekt bestuivers aan - om je tuin bloeiend te houden!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
100 gram
Sperziebonen
⅓ bosje(s)
Radijs
½ stuk(s)
Rode ui
2.5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Steak
1 tl
Witte balsamicoazijn
1 tl
Mosterd
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Tip: Het best kun je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de steak ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.




