Aardappelsalade met warmgerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Aardappelsalade met warmgerookte zalm

met radijs, sperziebonen en mosterd-dilledressing

Vandaag staat er een heerlijke salade op het menu! Je mengt de aardappelen met de dressing terwijl ze nog warm zijn. Zo trekken de smaken er beter in.

Labels:
Caloriebewust
Allergenen :
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Aardappelen

100 gram

Sperziebonen

0.36 bosje(s)

Radijs

½ stuk(s)

Ui

2.5 gram

Verse dille

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Gemarineerde steak

(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)

Zelf toevoegen

1 tl

Witte balsamicoazijn

1 tl

Mosterd

½ tl

Honing [of plantaardig alternatief]

½ el

Extra vierge olijfolie

1 el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2236 kJ
Energie (kcal)534 kcal
Vetten24.4 g
waarvan verzadigd3.9 g
Koolhydraten45.3 g
waarvan suikers6.3 g
Vezels11.7 g
Eiwitten31.7 g
Zout1.2 g

Benodigdheden

•Hapjespan met deksel
•Saladekom
•Koekenpan
•Aluminiumfolie

Instructies

1
2
Salade maken
3
4