Quick Noodles Vegan Chicken Chunks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Allergenen :
Soja
Tarwe
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

75 gram

Vegan kipstukjes

(Bevat Soja Kan bevatten Eieren, Gluten)

gram

Teriyakisaus

(Bevat Soja, Tarwe)

zakje(s)

Sesamzaad

(Bevat Sesamzaad Kan bevatten Noten, Pinda's)

stuk(s)

Paprika

bosje(s)

Bosui

stuk(s)

Paksoi

gram

Mie noedels

(Bevat Tarwe)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1804 kJ
Energie (kcal)431 kcal
Vetten6.8 g
waarvan verzadigd1.6 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers18.6 g
Vezels10.8 g
Eiwitten26.2 g
Zout3.4 g

Instructies

1
  • Snijd de paprika in blokjes van 2 bij 2 cm.
  • Snijd de bosui in fijne ringen en bewaar het witte en groene gedeelte apart van elkaar.
2
  • Breng in een pan ruim water aan de kook voor de verse udonnoedels.
  • Kook de noedels in 1 - 2 minuten beetgaar. Giet daarna af .
  • Voeg de saus toe aan de noedels en meng goed.
3
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan middelhoog vuur. Bak de vegetarische kipstukjes in 3 - 4 minuten lichtbruin.
  • Voeg daarna 1 el water per persoon toe aan de pan en roer nog 1 minuut door totdat het water verdampt is.
  • Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een wok en bak de paprika 2 - 4 minuten.
  • Voeg de noedels en teriyakesaus toe en bak 1 minuut op hoog vuur.
4
  • Verdeel de noedels over diepe borden of kommen.
  • Verdeel de kipstukjes over de noedels en garneer met het groene gedeelte van de bosui.