Heb je nog wat parelcouscoussalade over? Dit gerecht is ook zeer geschikt als voedzame lunch.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Tomaat
150 gram
Parelcouscous
(BevatGluten, TarweKan bevattenMosterd, Soja, Lupine, Eieren)8 ml
Olijfolie met citroen
5 gram
Verse koriander
(Kan bevattenSelderij)20 gram
Pompoenpitten
(Kan bevattenPinda's, Noten, Sesamzaad)60 gram
Veldsla
(Kan bevattenSelderij)80 gram
Feta
(BevatMelk (inclusief lactose))1 stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Groentebouillonblokje
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
½ tl
Honing
2 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium zorgt onder andere voor gezonde spieren en fosfor helpt bij sterke botten en tanden.
Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.