topBanner
Omelet met avocado

Omelet met avocado

Met een bruin rozenbroodje

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

2 stuk(s)

Bruin rozenbroodje

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenEi)

3 spriet(en)

Verse bieslook

1 stuk(s)

Avocado

Zelf toevoegen

scheutje

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2385 kJ
Energie (kcal)570 kcal
Vetten34.0 g
waarvan verzadigd6.2 g
Koolhydraten43 g
waarvan suikers2.8 g
Vezels5 g
Eiwitten21 g
Zout1.1 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.

2

Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.

3

Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken.

4

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 1 omelet per persoon.

5

Verdeel de omeletten over de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.