
.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
140 gram
Havermout
(Bevat: Cashewnoten, Macadamianoten, Gluten, Pecannoten, Pinda's, Paranoten, Sesamzaad, Pistachenoten, Noten, Tarwe, Rogge, Hazelnoten, Amandelnoten, Gerst, Walnoten, Kan sporen van allergenen bevatten, Haver, Gluten)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
8 gram
Bakpoeder
(Bevat: Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja, Ei, Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten, Gluten, Tarwe)
3 tl
Gemalen kaneel
75 gram
Chocoladedruppels
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Pinda's, Noten, Sesamzaad, Kan sporen van allergenen bevatten, Soja)
2 stuk(s)
Banaan
40 gram
Pecanstukjes
(Bevat: Noten, Pecannoten)
2 el
Honing [of plantaardig alternatief]
¼ tl
Zout
Tip: Zijn de koekjes de volgende dag zacht geworden? Bak ze dan 5 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden, zodat ze weer lekker knapperig worden.