HelloFresh
Noedels met oosters gekruide kippendij

Noedels met oosters gekruide kippendij

Met roerbakgroenten en rode peper

QUICK & EASY
Lees meer

.

Allergenen :Glutenbevattende granenSoja
Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

½ stuks

Rode peper

1 stuks

Knoflookteen

200 g

Kippendijreepjes met Oosterse kruiden

400 g

Oosterse groentemix

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

200 g

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

1.5 el

Zonnebloemolie

2 el

Ketjap

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2849 kJ
Energie (kcal)681 kcal
Vetten22.0 g
waarvan verzadigd4.3 g
Koolhydraten85 g
waarvan suikers11.5 g
Vezels2 g
Eiwitten34 g
Zout4.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok met deksel
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de noedels. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de knoflook of snijd fijn.

2

Verhit de zonnebloemolie in een wok met deksel en bak de kippendijstukjes 2 - 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de rode peper, knoflook en groentemix toe (zie TIP). Voeg de sojasaus en ketjap toe en bak, afgedekt, 5 - 7 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Breek ondertussen de noedels (zie TIP) boven de pan met deksel en kook, afgedekt, 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Giet daarna af. Voeg de noedels toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur.

4

Verdeel het gerecht over de borden en voeg ketjap naar smaak toe.