Noedels met oosters gekruide kippendij
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Noedels met oosters gekruide kippendij

Noedels met oosters gekruide kippendij

Met roerbakgroenten en rode peper

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergenen :
Gluten
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Rode peper

½ stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Kippendijreepjes met Oosterse kruiden

200 gram

Oosterse groentemix

10 ml

Sojasaus

(Bevat Gluten, Soja)

100 gram

Noedels

(Bevat Gluten)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

1 el

Ketjap manis

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2849 kJ
Energie (kcal)681 kcal
Vetten22 g
waarvan verzadigd4.3 g
Koolhydraten85 g
waarvan suikers11.5 g
Vezels2 g
Eiwitten34 g
Zout4.3 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Wok met deksel

Instructies

.
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de noedels. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de knoflook of snijd fijn.

.
2

Verhit de zonnebloemolie in een wok met deksel en bak de kippendijstukjes 2 - 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de rode peper, knoflook en groentemix toe (zie TIP). Voeg de sojasaus en ketjap toe en bak, afgedekt, 5 - 7 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

.
3

Breek ondertussen de noedels (zie TIP) boven de pan met deksel en kook, afgedekt, 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Giet daarna af. Voeg de noedels toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur.

.
4

Verdeel het gerecht over de borden en voeg ketjap naar smaak toe.