Een goed begin is het halve werk. Marineer de biefstukreepjes al een dag van tevoren - zo trekken de smaken goed in voor een extra intense smaakbeleving!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
¼ stuk(s)
Rode peper
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Biefstukreepjes
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Paksoi
½ stuk(s)
Ui
1.5 tl
Paprikapoeder
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
½ stuk(s)
Wortel
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.
Weetje: Wist je dat biefstuk naast ijzer veel kalium bevat? Kalium heeft een gunstig effect op je bloeddruk. Je vindt het ook in bananen, aardappelen, volkoren granen, peulvruchten, noten, alle groenten, zalm en melk.