Paprikapesto
Paprikapesto

Paprikapesto

160 g

€ 18.69 / kg

INGREDIËNTEN: 46% gegrilde paprika (paprika, suiker, wijnazijn, zout, peterselie, knoflook, voedingszuur (citroenzuur), zonnebloemolie), tomaat, zonnebloemolie, CASHEWNOOT, kaas (MELK, zout, zuursel, stremsel (dierlijk), conserveermiddel (natriumnitraat), kleurstof (annatto, bixine, norbixine), kleurstof (carotenen)), pijnboompit, basilicum, knoflook, tijm, olijfolie, zout, zwarte peper, conserveermiddel (kaliumsorbaat), voedingszuur (citroenzuur), zuurteregelaar (kaliumacetaten).

ALLERGENEN: Cashewnoot, Melk (inclusief lactose)

BEWAREN EN GEBRUIK: In de koelkast bewaren tussen 0°C en +7°C. Na openen beperkt houdbaar.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Allergens:
Milk
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 1 people

160

Paprikapesto

(Contains Milk, Tree nuts)

Nutrition Values

Energy (kJ)1439 kJ
Calories344 kcal
Fat30 g
Saturated Fat6 g
Carbohydrate9 g
Sugar6 g
Dietary Fiber4 g
Protein8 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

.