
Kerst crostini's
16 stuks | met burrata, serranoham, camembert en cranberrychutney
Deze luxe crostini's zullen zeker indruk maken! Je serveert de zelfgemaakte toastjes met twee verschillende toppings. De ene helft beleg je met burrata, serranoham en balsamicocrème; en de andere helft met romige camembert en cranberrychutney!
Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
•Gerst
•Rogge
•Melk (inclusief lactose)
•Sulfiet
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)
40 gram
Serranoham
80 gram
Franse camembert
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Vers basilicum
1 bol(len)
Burrata
(Bevat Melk (inclusief lactose))
8 ml
Balsamicocrème
(Bevat Sulfiet)
40 gram
Cranberrychutney
Zelf toevoegen
3 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Bakplaat met bakpapier
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de baguettes in 16 schuine plakjes en besprenkel met de olijfolie.
- Leg de plakjes op een bakplaat met bakpapier en bak 6 - 8 minuten in de oven.
- Scheur de serranoham in kleine stukjes en bak de laatste 5 minuten mee. Gebruik eventueel een tweede bakplaat.
2
- Snijd de camembert in plakjes.
- Snijd het basilicum fijn.
3
- Verdeel de burrata over de helft van de geroosterde broodplakjes. Breng op smaak met peper.
- Garneer de burrata-crostini's met de serranoham en besprenkel met de balsamicocrème.
- Beleg de andere helft van de geroosterde broodplakjes met de camembertplakjes.
- Verdeel de cranberrychutney over de camembert-crostini's.
4
- Garneer de crostini's met het basilicum.