Skip to main content
Franse borrelplank
Franse borrelplank

Franse borrelplank

2 - 6 personen | 5 verschillende hapjes

Deze complete borrelplank voelt Frans met een knapperige baguette warm uit de oven, smaakt Frans door de droge worst met knoflook en uiteraard: ruikt Frans door de aromatische kazen. Tip: haal de brie en de chèvre 30 minuten vóór de borrel uit de koelkast, zodat ze lekker zacht worden en de smaken extra naar voren komen.

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Brandt & Levie gedroogde worst

125 gram

Rians - Le Chèvre Crémier

175 gram

Franse roombrie

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

200 gram

Notenmix

Voedingswaarden

/ per gerecht
Vezels3.9 g

Instructies

1

INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde koeMELK, zout, stremsel (microbieel), zuursel, witschimmelcultuur. ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose). VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 361 , kJ 1453 , vet 31 g, waarvan verzadigd 20 g, koolhydraten 0.5 g, waarvan suikers 0.5 g, eiwitten 17 g, zout 1.38 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7°C).

Rians - Le Chèvre Crémier
2

INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde geitenMELK, geitenMELKeiwit, zout, MELKzuurfermenten, dierlijk ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose) VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 285 , kJ 1184 , vet 22 g, waarvan verzadigd 16 g, koolhydraten 3.5 g, waarvan suikers 1.8 g, eiwitten 18 g, zout 1.5 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Koel bewaren tussen 0°C en +7°C. HERKOMST: Frankrijk Laiteries H. Triballat
18220 RIANS
FRANCE
www.rians.com

Brandt & Levie - Droge worst met knoflook-nootmuskaat
3

INGREDIËNTEN: Varkensvlees (96%), conserveermiddel (E250), zeezout, witte wijn, knoflook (<1%), witte peper, dextrose, zwarte peper, nootmuskaat (<1%) en starterculturen VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 342 , kJ 1431 , vet 22 g, waarvan verzadigd 7 g, koolhydraten 0.1 g, waarvan suikers 0 g, eiwitten 36 g, zout 4 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Droog en koel bewaren Brandt & Levie
Archangelkade 9
1013 BE Amsterdam
info@brandtenlevie.nl

Gezouten gemengde noten
4

INGREDIËNTEN: 46% CASHEWNOOT, 36% AMANDEL, 10% HAZELNOOT, 7% PECANNOOT, ARACHIDEolie (PINDA), zout. ALLERGENEN: Pinda&#39;s, amandelnoten, hazelnoten, cashewnoten, pecannoten. Kan sporen bevatten van andere noten en sesamzaad. VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 618 , kJ 2572 , vet 52.9 g, waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten 19.7 g, waarvan suikers 4.8 g, eiwitten 18.1 g, zout 0.61 g, vezels 5.5 g BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren.

Demi-baguette
5

&#34;Witte tarwestokbrood&#34; INGREDIËNTEN: 37.3% TARWEbloem, water, extra vergine olijfolie, zout, TARWEzuurdesem, ROGGEbloem, dextrose (TARWE), ROGGEvolkorenmeel, gist, ROGGEzuurdesempoeder, TARWEmout, GERSTEmout, TARWEzetmeel, enzymen (TARWE). ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, tarwe, rogge, gerst. Kan sporen bevatten van soja, melk (inclusief lactose), noten, sesamzaad, pinda&#39;s en lupine. VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 261 , kJ 1107 , vet 2.4 g, waarvan verzadigd 0.4 g, koolhydraten 49 g, waarvan suikers 0.9 g, eiwitten 9.1 g, zout 1.1 g, vezels 3.4 g BEWAREN EN GEBRUIK: Droog bewaren. Oven voorverwarmen op 200 ºC en product 10 minuten afbakken.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Zomerse soep met courgette en dille

Zomerse soep met courgette en dille

met zelfgemaakte croutons en pesto-bruschetta's
Broodje brie met gekarameliseerde ui

Broodje brie met gekarameliseerde ui

met frisse krieltjessalade met appel
Witlof gegratineerd met Franse brie en appel

Witlof gegratineerd met Franse brie en appel

met spekjes, puree en frisse veldsla
Pastinaaksoep met truffelolie en krokant ontbijtspek

Pastinaaksoep met truffelolie en krokant ontbijtspek

met zure room en een baguette met knoflookboter
Demi-baguette met gerookte zalm en hollandaisesaus

Demi-baguette met gerookte zalm en hollandaisesaus

met gekookt eitje, gebakken aardappeltjes en salade
Philly cheesesteak met zelfgemaakte kaassaus

Philly cheesesteak met zelfgemaakte kaassaus

met paprika, ui, frisse koolsla en aardappelpartjes
Tomaat-mozzarella brood uit de oven

Tomaat-mozzarella brood uit de oven

2 porties | met Italiaanse kruiden en basilicum
Broodje knapperige varkensfilet in Japanse stijl

Broodje knapperige varkensfilet in Japanse stijl

geïnspireerd op katsu sando, met tonkatsusaus en gember-koolsla
Vegetarische burger op Italiaanse wijze

Vegetarische burger op Italiaanse wijze

met tomatensalsa en gemengde salade
Kervelsoep met aardappel en prei

Kervelsoep met aardappel en prei

met knapperig broodje brie
Crostini met brie en serranoham als extra

Crostini met brie en serranoham als extra

Bijgerecht | 2 porties
Broodje kipgehaktballen met Mexicaanse twist

Broodje kipgehaktballen met Mexicaanse twist

met salade van mais, tomaat en chili-mayonaise
Cheesy knoflookbrood als extra

Cheesy knoflookbrood als extra

Bijgerecht | met cheddar en parmigiano reggiano
Tartiflette met camembert, brie en spekjes

Tartiflette met camembert, brie en spekjes

Franse ovenschotel met aardappel en crème fraîche met een frisse salade
Fruitsalade met gemengde noten en verse munt

Fruitsalade met gemengde noten en verse munt

Fruitsalade met een notenmix en verse munt

Fruitsalade met een notenmix en verse munt

Fruitsalade met yoghurt

Fruitsalade met yoghurt

Met gemengde noten en verse munt
Griekse yoghurt met druiven, gemengde noten en kokos

Griekse yoghurt met druiven, gemengde noten en kokos

Zomerse fruitsalade met noten en citroenmelisse

Zomerse fruitsalade met noten en citroenmelisse

Sticky buikspek op witte demi-baguette met pittige frietjes

Sticky buikspek op witte demi-baguette met pittige frietjes

geïnspireerd op bánh mì, met sojabonensalade en sambalmayonaise

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Cheesy tostada's met kip

Cheesy tostada's met kip

met mais, tomaat en salade met limoendressing
Noedels met kip, pinda's en paksoi

Noedels met kip, pinda's en paksoi

met zwartebonensaus, gefrituurde uitjes en limoen
Bietenplatbrood met sticky aubergine en witte kaas

Bietenplatbrood met sticky aubergine en witte kaas

met zelfgemaakte hummus en gezouten amandelen
Loaded hotdog met kimchi en ontbijtspek

Loaded hotdog met kimchi en ontbijtspek

met frieten en smashed komkommersalade
Gepaneerde kip met feta en zwarte sesamzaadjes

Gepaneerde kip met feta en zwarte sesamzaadjes

met rucola, balsamicocrème en geroosterde groenten
Smokey Tex-Mex 'Sloppy Joe' met chipotle-mayonaise

Smokey Tex-Mex 'Sloppy Joe' met chipotle-mayonaise

met wortelbroodje, koolsla en aardappeltjes
Zoete aardappel met tonijnsalade en avocado

Zoete aardappel met tonijnsalade en avocado

met wortel-linzensalade, Turks broodje en verse kruiden
Pompoen met pecorino en knapperige salie

Pompoen met pecorino en knapperige salie

met romige parelgerstrisotto met champignons
Loaded aardappelen met saus van witte kaas en olijven

Loaded aardappelen met saus van witte kaas en olijven

met courgette en cherrytomaten
Burger met Parmigiano Reggiano-roomsaus

Burger met Parmigiano Reggiano-roomsaus

met aardappelen, wortel en sperziebonen
Aardappelröstis met geitenkaas en zureroomsaus

Aardappelröstis met geitenkaas en zureroomsaus

met salade met citroendressing en pompoenpitten
Plantaardige vissticks met aardappelen en groenten

Plantaardige vissticks met aardappelen en groenten

één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Heek met Scandinavische stijl salade

Heek met Scandinavische stijl salade

met aardappelen, dille en botersla
Romige mafaldine met garnalen

Romige mafaldine met garnalen

met prei, tomaat en verse dille
Zelfgemaakte bruschetta-cheeseburgers

Zelfgemaakte bruschetta-cheeseburgers

met balsamico-aardappeltjes en komkommersalade
Kipschnitzel met zelfgemaakte frietjes

Kipschnitzel met zelfgemaakte frietjes

met zuurkoolsalade, cranberrychutney en peterselie
Bowl met krokante kipschnitzel

Bowl met krokante kipschnitzel

met avocado, zoet-pittige chilimayo, rijst en wortellinten
Tortelloni uit de oven met romige blauwekaassaus

Tortelloni uit de oven met romige blauwekaassaus

met courgette, prei en Italiaanse kruiden
Provençaals gehaktbrood

Provençaals gehaktbrood

met rijst en geroosterde groenten in tomatensaus
Kabeljauw met verse tagliatelle en caponata-stijl stoof

Kabeljauw met verse tagliatelle en caponata-stijl stoof

met basilicum, aubergine en geroosterd amandelschaafsel