BBQ-hotdog deluxe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-hotdog deluxe

BBQ-hotdog deluxe

6 hotdogs | met Brandt & Levie-worst

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen.

Zin in barbecue-gevoel? Deze hotdog deluxe roept dat meteen op, hoe je hem ook klaarmaakt. Met wel 5 verschillende toppings en een kwaliteitsworst van Brandt & Levie was barbecueën nog nooit zo makkelijk!

Labels:
Recept
Allergenen :
Rogge
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

6 stuk(s)

Hotdogbroodje

(Bevat Rogge, Soja, Tarwe)

100 gram

Gesneden augurken

120 gram

Smokey tomatenketchup

60 gram

Gefrituurde uitjes

(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

6 stuk(s)

BBQ-varkensworst van Brandt & Levie

200 gram

Wittekool en wortel

Zelf toevoegen

½ el

Mosterd

4 el

[Plantaardige] mayonaise

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)6158 kJ
Energie (kcal)1472 kcal
Vetten81.5 g
waarvan verzadigd24.1 g
Koolhydraten126.6 g
waarvan suikers27.4 g
Vezels10.3 g
Eiwitten54.7 g
Zout5.6 g

Benodigdheden

Grillpan
Kom

Instructies

1
  • Verhit een grillpan op middelhoog vuur (zie Tip). 
  • Snijd de hotdogbroodjes open (maar niet los). 
  • Leg met de gesneden kant naar beneden op de grill. Toast 3 - 5 minuten, totdat er mooie bruine grillstrepen op het broodje staan. 

Tip: Je kunt hier natuurlijk ook de barbecue voor gebruiken! 

2
  • Bak de BBQ-varkensworst 10 - 12 minuten in de grillpan op middelhoog vuur (zie Tip). 
  • Keer regelmatig om. 
  • Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is. 

Tip: Je kunt de worsten ook op de barbecue bakken. Bak ze dan in 10 - 12 minuten gaar en rondom bruin. 

 

3
  • Meng in een kom de wittekool en wortel met 1/2 el mosterd en 1 el mayonaise.
  • Besmeer de hotdogbroodjes met mayonaise naar smaak.
  • Leg de worst in het broodje en garneer met de koolsalade en gesneden augurken.
4
  • Verdeel de smokey tomatenketchup over de hotdogs. 
  • Garneer met de gefrituurde uitjes.