
De peperige, lichtbittere smaak van rucola gaat mooi samen met de mildere smaak en delicate textuur van veldsla. De perfecte combinatie voor een evenwichtige en smaakvolle salade!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Aardappelblokjes
1.5 tl
Gerookt paprikapoeder
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
30 gram
Smokey tomatenketchup
1 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
(Bevat: Noten, Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja)
30 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Meatier-burger
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad, Kan sporen van allergenen bevatten, Mosterd)
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Airfryer Tip: Besprenkel de aardappelen met olie en bak 15 - 25 minuten op 200 graden. Schud halverwege en zorg dat het mandje niet te vol is.

Tip: Als je de tijd hebt, snijd dan het broodje open en toast het broodje 3 - 5 minuten met de snijkant naar beneden voordat je verdergaat met deze stap.

