Skip to main content
Mangokwark met knapperbröd

Mangokwark met knapperbröd

en pindakaas

3.7
(33)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Ei
Gluten
Sesamzaad
Pinda's

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Mango

200 gram

Magere kwark

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Knapperbröd

(Bevat: Ei, Gluten, Sesamzaad)

2 stuk(s)

Pindakaas

(Bevat: Pinda's)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1205 kJ
Energie (kcal)288 kcal
Vetten13 g
waarvan verzadigd2 g
Koolhydraten22 g
Vezels4 g
Eiwitten17 g

Benodigdheden

Kom
Staafmixer

Instructies

1

Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en meng de mango met de magere kwark in een hoge kom. Pureer met een staafmixer tot een egale mangokwark.

2

Smeer de pindakaas op het knapperbröd.

3

Verdeel de mangokwark over de kommen en serveer met het knapperbröd.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders