Snijbonen zijn super veelzijdig. Je kunt ze rauw eten, als bijgerecht, of toevoegen aan gerechten zoals deze!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Snijbonen
20 ml
Ketjap manis
⅓ zakje(s)
Kerriepoeder
½ bakje(s)
Pindakaas
20 gram
Mangochutney
½ stuk(s)
Komkommer
80 gram
Vegan kipstukjes
½ stuk(s)
Wortel
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
75 ml
Zoutarme groentebouillon
Tip 1: Extra snel water koken? Gebruik een waterkoker.
Tip 2: Let jij op je zoutinname? Bereid dan 50 ml bouillon per persoon en vul dat aan met 50 ml kokend water per persoon.