Skip to main content
Luchtige ontbijtrepen met banaan en amandelmeel
Luchtige ontbijtrepen met banaan en amandelmeel

Luchtige ontbijtrepen met banaan en amandelmeel

4.3
(18)

Goedemorgen!

Allergenen :
Ei
Noten
Gluten
Lupine
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

1 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

1 tl

Gemalen kaneel

50 gram

Amandelmeel

(Bevat: Noten)

50 gram

Havermout

(Bevat: Gluten)

40 gram

Rozijnen

(Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Zelf toevoegen

1 tl

Bakpoeder

(Bevat: Lupine, Melk (inclusief lactose))

snufje

Zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)1946 kJ
Energie (kcal)465 kcal
Vetten18 g
waarvan verzadigd2.3 g
Koolhydraten62 g
waarvan suikers36.1 g
Vezels8 g
Eiwitten13 g
Zout0.1 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Prak de bananen in een mengkom, voeg het ei toe en mix tot een luchtig beslag.
2

Prak de bananen in een mengkom, voeg het ei toe en mix tot een luchtig beslag. Voeg het bakpoeder en kaneel toe en mix 1 minuut.

Voeg vervolgens het amandelmeel, havermout, rozijnen en zout toe en mix tot alles goed is gemengd.
3

Voeg vervolgens het amandelmeel, havermout, rozijnen en zout toe en mix tot alles goed is gemengd.

Schenk het beslag over in een cakevorm.
4

Schenk het beslag over in een cakevorm met bakpapier en bak 30 - 35 minuten in de oven of tot het mooi goudbruin kleurt. Controleer eventueel met een satéprikker of het van binnen gaar is door in het midden te prikken. Als de satéprikker er droog uitkomt kan het uit de oven.

Snijd de cake in repen en serveer.
5

Snijd de cake in repen en serveer.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders