Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
50 ml
Halfvolle melk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
4 plak(ken)
Ontbijtspek
2 stuk(s)
Biologisch wit broodje met roggedesem
(Bevat: Gluten, Soja, Sesamzaad)
½ el
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts het ei in een kom met de melk, belegen kaas, peper en zout naar smaak. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.
Bak het zuurdesembrood 6-8 minuten in de oven.
Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur of tot het ei bijna gestold is. Keer de omelet om en bak nog 1-2 minuten.
Snijd het zuurdesembrood op en serveer de omelet erop.