Vul je pitabroodje met wat je zelf lekker vindt!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Zoete aardappel
1 tl
Gedroogde rozemarijn
2 stuk(s)
Tomaat
40 gram
IJsbergsla en veldsla
100 gram
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
3 stuk(s)
Mini-pitabroodjes
(Bevat: Gluten)
40 gram
Groene pesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Noten)
1 el
Olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Schil de bataat en snijd in frieten van een 1 cm dik. Verdeel de bataatfrieten op een bakplaat met bakpapier en meng met de rozemarijn, de helft van de olijfolie, peper en zout. Bak de frieten 12 - 15 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de tomaat klein en meng met de ijsbergslamelange in een saladekom.
Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak het kipgehakt in 5 minuten los.
Besprenkel de pitabroodjes met water en verwarm ze 5 minuten bij de bataat in de oven of in een broodrooster.
Voeg de zwarte balsamicoazijn en een ¼ van de groene pesto toe aan de salade en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de pitabroodjes over de borden. Laat iedereen aan tafel zelf de pitabroodjes beleggen met de overige groene pesto, het kipgehakt en de salade. Serveer met de bataatfrieten en overige salade.