Deze Indiaas-geïnspireerde vegetarische maaltijd is er één boordevol smaak en textuur. Bruine en witte basmatirijst worden samen met verse gember, tomaten en specerijen (curryblaadjes, fenegriek en kurkuma) gekookt. Daarbij wordt het met gestoomde wortels, sperziebonen, zoete maïskorrels en gekruide cashewnoten geserveerd. De tandoori-bloemkoolroosjes in een kerrie-honingboter en de kokosyoghurtsaus maken het Indiase bord helemaal af.
Ingrediënten: 36% gekookte rijstmix (water, 16% bruine basmati rijst, 15% witte basmati rijst, tomaat, ui, specerijen, olijfolie, gemberpuree, zeezout, brandewijnazijn), 19% gekruide bloemkool (97% bloemkool, olijfolie, specerijen, zeezout), groentenmix (maïs, doperwt, wortel, olijfolie, zeezout), 10% kerrie-yoghurtsaus (72% yoghurt (volle melk, room (melk), karnemelk culturen), water, tomaat, ui, specerijen, olijfolie, gemberpuree, 0,33% kerriepoeder, peterselie, zeezout, brandewijnazijn), 8% kerrie-cashewnoot (93% cashew, kokosbloesem suiker, agavesiroop, olijfolie, 0,46% kerriepoeder, specerijen), sperzieboon, kerrie-honing boter (83% boter (melk), honing, knoflookpuree, 2,1% kerriepoeder (kurkuma, koriander,mosterdpoeder, gember, paprika, zwarte peper, chilipeper)), olijfolie, zeezout, lenteui, zwarte peper, melkzuurbacteriën.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bloemkool
Mais
Doperwten
Wortel
Sperziebonen
Yoghurt
(Bevat: Melk)
Kerriepoeder
Peterselie
Cashewnoten
(Bevat: Pinda's, Noten)
Doperwten
Bruine Basmatirijst
Basmatirijst
Tomaat
Ui
Specerijen
Olijfolie pomace
Gemberpuree
Knoflook
Brandewijnazijn
Kokosbloesem Suiker
Agavesiroop
Boter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Honing
Lente-ui
Zeezout
Zwarte peper
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het bijgevoegde cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten in de oven. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.