
Iedereen aan tafel, inclusief de jongste chefs, kan de maaltijd precies aanpassen naar hun smaak! Dit recept heeft kies-en-mix-toppings, zodat je zelf kunt bepalen wat jij toevoegt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Gluten, Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
20 gram
Honing-mosterddressing
(Bevat: Mosterd)
½ stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
Rode ui
⅓ head
IJsbergsla
1 stuk(s)
Pluimfeestburger van de Vegetarische Slager®
(Bevat: Gluten, Soja, Tarwe, Selderij, Haver Kan bevatten: Mosterd, Sesamzaad)
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Wittewijnazijn
¼ el
Suiker
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout



Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.


