Skip to main content
Healthy Oatmeal Cookies

Healthy Oatmeal Cookies

with dark chocolate | 8 pieces

Labels:
Recept
Allergenen :
Avoine
Gluten
Soja
Tree nuts
Pistazien

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

175 gram

Havermout

3 tl

Gemalen kaneel

100 gram

Melkchocoladedruppels

20 gram

Pistachenoten

Zelf toevoegen

40 ml

[Plantaardige] melk

2 el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3302 kJ
Energie (kcal)789 kcal
Vetten41.7 g
waarvan verzadigd20.8 g
Koolhydraten81.5 g
waarvan suikers27 g
Vezels12.1 g
Eiwitten17.2 g
Potassium87.1 mg
Calcium13.1 mg
Iron0.4 mg

Instructies

1
  • Preheat the oven to 180°C.
  • In a blender, mix 100g of oats until it's fine like flour.
  • In a bowl, combine the oats, blended oats, cinnamon and a pinch of salt.
  • Melt the butter in a saucepan. Add the melted butter, maple syrup and milk to the bowl and mix well. Let the mixture sit for 10 minutes.
2
  • With wet hands, form the dough into balls. 
  • Place them on a parchment-lined baking sheet and cover with another baking sheet. Carefully press the cookies with a mug into a large and thin cookie of 1cm thickness. If the edges are cracked, repair them with wet fingers.
  • Bake the cookies in the oven for 13 - 15 minutes. Let them cool down completely.
3
  • Boil a shallow layer of water in a saucepan and place a heat-resistant bowl on top, ensuring it does not touch the water. Add the chocolate chips to the bowl and allow them to melt, stirring regularly.
  • In the meantime, roughly chop the pistachios.
  • Dip the cookies in the chocolate and garnish with the pistachios (see Tip).
  • Transfer the cookies to the refrigerator and chill for at least 30 minutes or until the chocolate has set.

Tip: if preferred, sprinkle with some flakey sea salt.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Kalfsstoof met aardappelpartjes

Kalfsstoof met aardappelpartjes

met salade van haricots verts en cherrytomaten
Antipasto pasta met serranoham en burrata

Antipasto pasta met serranoham en burrata

met geroosterde paprika-tomatensaus en pistachenoten
Varkensoester met pistache-tijmkorst

Varkensoester met pistache-tijmkorst

met gekaramelliseerd witlof en knolselderij-appelpuree
Perencrumble

Perencrumble

met Griekse yoghurt
Romige cheesecake met passievruchtsaus

Romige cheesecake met passievruchtsaus

met speculaascrumble, pistachenoten en sinaasappel
Mujaddara met harissa, cherrytomaten en komkommeryoghurt

Mujaddara met harissa, cherrytomaten en komkommeryoghurt

klassieke Midden-Oosterse rijst en linzen met gebakken ui
Pastaschotel met gehakt en Griekse twist

Pastaschotel met gehakt en Griekse twist

met courgette, puntpaprika en feta
Bulgur met avocado, komkommer en pistachenoten

Bulgur met avocado, komkommer en pistachenoten

met verse kruiden en gedroogde cranberries
Scrambled shakshuka met feta

Scrambled shakshuka met feta

met tabouleh van bulgur, komkommer en munt
Een gezellig avondje Mezze

Een gezellig avondje Mezze

met kip, harissa-krieltjes, tomaten-sumaksalade en tahin-broccoli
Vegan massaman curry

Vegan massaman curry

met aardappel, kikkererwten en courgette
Orzo met venkel en pistachenoten

Orzo met venkel en pistachenoten

met spinazie en feta
Marokkaanse stijl kippendij met linzen

Marokkaanse stijl kippendij met linzen

met verse pappardelle en limoen-yoghurtsaus
Varkenshaaspuntjes in knoflookmarinade

Varkenshaaspuntjes in knoflookmarinade

met volkoren couscous, witte kaas en pistachenootjes
Freekehsalade met pittige blauwe kaas

Freekehsalade met pittige blauwe kaas

met prei, courgette en pistachenoten
Chili sin carne met een krokant laagje kaas uit de oven

Chili sin carne met een krokant laagje kaas uit de oven

met zoete aardappel, yoghurtsaus en een bruin broodje
Stoofpot van kipdrumsticks met gekaramelliseerde citroen

Stoofpot van kipdrumsticks met gekaramelliseerde citroen

met naanbrood en verse munt
Kip met huisgemaakte appelmoes en pindasaus

Kip met huisgemaakte appelmoes en pindasaus

met gegrilde bospeen en ovenfrieten
Vegetarische pho met portobello

Vegetarische pho met portobello

met rijstnoedels, verse kruiden en bosui

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met paella-stijl rijst

Geroosterde kippendij met paella-stijl rijst

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Surinaamse stijl kipcurry

Surinaamse stijl kipcurry

met ei, aardappelen en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, cherrytomatensalade en verse munt
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met aardappeltjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumtopping

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumtopping

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met aardappelpartjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met auberginetopping en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met aardappelpartjes en taugé
Steak met Thaise stijl salade en pinda's

Steak met Thaise stijl salade en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witlofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witlofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, aardappelen, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes