Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Vastkokende rode aardappelen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
100 gram
Bimi broccoli
50 gram
Sugarsnaps
½ stuk(s)
Citroen
5 gram
Verse bladpeterselie
1 takje(s)
Verse rozemarijn
40 gram
Cranberrychutney
10 gram
Pistachenoten
5 gram
Amandelschaafsel
2 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
400g: 15 - 19 minutes
600g: 20 - 24 minutes
800g: 25 - 28 minutes
Tip: Do you have an immersion blender? Use it to blend all the ingredients for the gremolata until you achieve a smooth texture.